играчки

Начало | играчки | 5 от най-дразнещите неща в Clash Royale, които направо ни карат да се откажем от любимата ни игра (но все още не сме)

5 от най-дразнещите неща в Clash Royale, които направо ни карат да се откажем от любимата ни игра (но все още не сме)

Аз детето | 2020-07-21

5 от най-дразнещите неща в Clash Royale, които направо ни карат да се откажем от любимата ни игра (но все още не сме)

Да събаряш царски кули и направо цели замъци с помощта на вещици, дракони, гоблини, каменни гиганти и още куп други чудновати чудовища и герои. При това от екрана на смартфона и таблета! Това за възрастните може да звучи много странно, но гарантираме, че всеки от вас е чувал за Clash Royale, а мнозина са фенове и играят поне по 3 пъти седмично. А може би и малко повече... Спокойно, това си е нашата тайна и няма да казваме на родителите ви! Знаем колко интересна може да е играта след като самите ние често ѝ се наслаждаваме. Битките, особено когато събориш и трите кули на противника, достигането до нова арена, печеленето на награди или пък вълнението, когато ти се падне нова легендарка. Страхотно е! В играта обаче, няма как да не се съгласите, има и ужасно дразнещи неща. Толкова дразнещи, че ти иде и да си хвърлиш устройството през прозореца или направо да го счупиш с чук. После разбира се ти минава и на другия ден отново играта е от любимите ти, но... Имате ли вие такива неща, които да ви изкарат извън нерви? За всички играчи, те са много общи, така че със сигурност не сте сами. За да ви го докажем споделяме 5 от нещата в Clash Royale, които ни изкарват извън нерви.

Нямало връзка с интернет

Особено когато имаш, ти иде да откачиш! Започвате играта, направили сте си най-готиното тесте с карти на героите и сте във вихъра си. Противникът не само, че не може да пипне кулите ви, но вие отнемате точките от неговите с всяка секунда. Всичко върви толкова добре и изведнъж... вещицата и дракона не се движат. Тогава излиза онзи отвратителен знак, за WiFi, но червен и с удивителен знак. Всеки играч знае какво е това! О, не! Но как е възможно, след като всичко друго ви зарежда. Ако наистина нямахте интернет, щеше да е поносимо, но да имаш и да не можеш поне тази игра да довършиш. Ужасно е, ще изгубиш всички точки и бонуси, а вървеше така добре. Още по-ужасното е, когато връзката с интернет се връща, само за да видиш падението си. Как да не умреш от яд...

AFK играчите

Битките двама срещу двама определено са вълнуващи и интересни. Дори и вече да не губиш от купите си при такава игра, пак печелиш точки за другите бонуси, а и са доста интересни. Но когато играеш с някого, който е влязъл и после е излязъл от играта е ужасно. Битката започва, ти даваш всичко от себе си и след малко разбираш, че твоя партньор няма да пусне карта, просто защото го няма. Защо тогава изобщо е искал да играе. Сами се сещате, че като сте двама срещу един няма смисъл и също зарязвате играта, но жалко за доброто ви настроение, което малко или много се е изпарило.

Слабаците, които се отказват от битките

Да кажем все пак, че може пък наистина интернет връзката да е спряла на тези играчи и затова ни минава бързо. Но на онези слабаци, които изведнъж се отказват от битката, само защото не е на тяхното не прощаваме. Никак не е честно да се стараете и изведнъж само защото едната ви кула е паднала, съотборникът ви да се отказва и да ви оставя сам. То това е интересното на играта, да обърнеш битката в последния момент и да оставиш противниците със зяпнала уста. Вярно, не можем да ги видим, но сме сигурни, че правят точно това. Пък и това е точно като в живота – не бива да се отказваш само защото е трудно и не печелиш точно в този момент.

Картите, които почти никога не се падат

Определено харесваме всички герои, стараем се да разнообразяваме тестето си и да играем с всеки от тях. Това ни кара да правим нови стратегии, да измисляме нови ходове. Но е ужасно дразнещо, когато имаш толкова много карти земетресение, че ти стигат не да ги вдигнеш до 11-то ниво, а направо до 100 (ако имаше такова) и да продължават да ти се падат от честовете. Но нивото на инферно дракона или пък на кулата да не можеш да вдигнеш дори и на 3, защото просто никога не ти се падат. Да ги искаш от клана също е доста трудно, защото как някой може да ти даде, като и на него му се падат така рядко. Да не говорим пък за Fire Wizard или Magic Archer – абсурд!

Приложението заема все повече място

Знаем, че една игра няма как да се развива без ъпдейти и че тези ъпдейти няма как да не заемат място, но ни се искаше някак си да е по-малко. Може би на по-скъпите и модерни устройства това не е проблем, но не всеки може да си позволи смартфон за хиляда лева. Ужасно дразнещо е, когато телефонът ти от 2016 година реално поддържа тази игра и тя върви без грешка, но изведнъж се оказва, че вече не можеш да я играеш, докато не намериш начин да освободиш място за новия ъпдейт. А пък играта е така интересна!

А кои са нещата, които вас най-много ви дразнят в Clash Royale? Ще се радваме да споделите с нас в коментарите!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град